Cursus digitale fotografie

Binnenkort start fotoclub Xpose voor de vierde maal een basiscursus digitale fotografie.

Dit is geen uitgebreide theoretische cursus en je krijgt ook geen officieel erkend diploma. Wat is het dan wel? Het is een cursus voor mensen die echt interesse hebben in fotografie. Die al doende de camera willen leren kennen. En voor mensen die graag creatief bezig zijn.

Bij het volgen van deze cursus word je ook automatisch lid van onze fotoclub. Al ben je nog maar een beginner, je bent meer als welkom ook deel te nemen aan onze andere activiteiten want door het te doen leer je het meeste.

Bij interesse kan je steeds een mailtje sturen naar info@fotoclub-xpose.be

Wat?

Basiscursus digitale fotografie en bewerking

Waar?

Heuvelhostraat 4a
3400 Laar (Landen)

Wanneer?

Data worden later bekend gemaakt. Momenteel moeten we rekening houden met corona maatregelen.
De les start om 20 uur

Data:

Benodigdheden

• Eigen camera en handleiding van de camera
  • Cursusblok of laptop om notities te nemen

25 euro = lidgeld fotoclub

Er is geen bijkomende kost. Je krijgt een link naar de cursus dan kan je hem zelf afdrukken of meenemen op tablet of smartphone.

Je kan iets drinken voor 1,5 euro, met die opbrengsten kunnen wij onze zaal betalen.